Barion Pixel

MINDENKINEK FÉNYES TUDATOSSÁGBAN GYARAPODÓ HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

 

A Tavaszünnepek az ősi időkben a sötétség (tudatlanság) felett győzedelmeskedő, s emelkedő Napisten köszöntéséről szóltak és ezzel együtt a fénnyel való emelkedés lehetőségében bízott maga az ember is, aki mágikus áldozatát bemutatva kapcsolódott, vagy próbált kapcsolódni az égiekhez.

Ezen a héten ezt az emelkedést és kapcsolódást segítik az égi jelek, pontosabban mondva a Szűz „angyalokhoz lépő lábánál” vándorló Föld helyzete is, valamint az, hogy az „emelő Mars” emelő aspektusban van planétánkkal a Földdel egész héten át!

 

A tudásunk és az önismeretünk gyarapításának és az ebből következő fejlődésnek és emelkedésnek szintén kedvez ez a hét.

 

Ez utóbbit támogatja a Nap kapcsolódása a „láthatatlan útkereszteződéssel,” vagyis a felszálló holdcsomóponttal és a Plútóval, valamint a Mars aspektusa is a Jupiter-Uránusz együttállással.

Szóval szuper tudásgyarapító időbe érkeztünk, amikor is érdemes jelen lenni és feljegyezni, megőrizni a sugallatainkat, a váratlanul bevillanó ötleteket és gondolatokat is. Legyen nálunk mindig toll és notesz!

 

A Mars aspektusai miatt érdemes most kiemelten időt szentelni a kíméletesen izzasztó-méregtelenítő testmozgásra, vagy ezt pont most a napi rutinba beépíteni. A hét égi jelei kiemelten kedveznek a spirituális gyakorlatokban, a jógában, az energia praxisokban, a meditációban, stb., való elmélyülésnek is. A kapcsolatainkban szintén minőségi lépést tudunk megtenni, amire elsősorban a Vénusz és a Neptunusz e heti együtt vándorlása hívja fel a figyelmünket.

 

Mindegyik kapcsolatunk egy „régi félbehagyott történet folytatásaként” is értelmezhető, amit ebben az életünkben írunk tovább. A történeteink régi titkaiba, összefüggéseibe nyújtanak bepillantást a Vénusz-Neptunusz segítségével a mágikus praxisok, de a társunkkal, társainkkal folytatott, valóban mély lelki beszélgetéseknek, közös gondolat-meditációknak is kedveznek e két planéta kapcsolata.

A hétköznapok sodrásában most érdemes valóban minőségi időt szentelni egymásnak, mert nem azért inkarnálódtunk újra, hogy a jelen élet fókusza a hétvégi bevásárlólistán, vagy a szomszéd rólunk alkotott véleményén legyen, hanem azért, hogy együtt emelkedhessünk.

 

És erre minden égi energia a rendelkezésünkre áll a Húsvét ünnepét követő napokban!

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/ejgnB3r-VdE
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Április 1., hétfő: 14.57 – 15.07

Április 2., kedd: 14.54 – 15.04

Április 3., szerda: 14.51 – 15.01

Április 4., csütörtök: 14.48 – 14.58

Április 5., péntek: 14.45 – 14.55

Április 6., szombat: 14.42 – 14.52

Április 7., vasárnap: 14.39 – 14.49

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Április 1., hétfő: A Hold napján a Tejúton vándorló Hold kedvez a magasabb világokkal, magasabb szellemi, tudati tartalmakkal való kapcsolódásnak, így természetesen az imának is, valamint ezen a hétfőn érdemes önmagunkkal kapcsolatosan a sorsunkat vezérlő elvekkel mélyebben foglalkozni.

Csillag-kulcsszavak: ÚJ CÉLOK, JÖVŐGONDOLAT

 

Április 2., kedd: A spirituális, mágikus gyakorlatok, technikák alkalmazásának, illetve az azokban történő elmélyüléseknek kedvez a Hold művészi aspektusa a Vénusszal és a Neptunusszal, de a regressziós, reinkarnációs meditácóknak és terápiáknak is megfelelőek a délelőtti és a délutáni órák is.

Csillag-kulcsszavak: LELKI KITELJESEDÉS, ALKOTÓ ÉRZELEM

 

Április 3., szerda: A hajnali álom üzenetében az ősi idők emelő jelei segítenek a továbblépésekben. A mai napra mondható leginkább, hogy „mindenre is” jó, de leginkább a művészi kreativitásunk működtetésének és a tudásunk érdemi gyarapításának kedvez az idő minősége.

Csillag-kulcsszavak: SZABADSÁG, EGY

 

Április 4., csütörtök: A Nap és a Hold mai kapcsolódása segíti a múltunk legjelentősebb történéseiben rejtőző karmikus tanítások megértését. Most célszerű a legapróbb részletekkel is foglalkozni, mert ezek segítségével lényeges összefüggésekre jövünk rá.

Csillag-kulcsszavak: ELŐRELÉPÉS, MEGTALÁLÁS

 

Április 5., péntek: A Vénusz napján a Neptunusztól távolodó Vénusz eléri a Tavaszpontot! Március 20-a után ez a legjobb nap arra, hogy érdemben tegyünk mind a belső, mind a külső egyensúlyunk és harmóniánk megvalósításáért. Igazi békítő, szépítő, harmonizáló nap ez a mai.

Csillag-kulcsszavak: ELENGEDÉS, FELSZABADULÁS, ALKOTÁS

 

Április 6., szombat: A Neptunusszal még együttállásban lévő Vénusz ma kerül pontosan 60 fok távolságra a Plútótól. Nos, ezen a mágikus szombati napon ez a helyzet kedvez a kapcsolataink rejtett összefüggéseinek a megértésében és feltárásában, segíti a közös meditációkat, valamint az egymásról való együtt gondolkodást, így a kapcsolat minőségi emelését is. Szintén ez az aspektus segíti a művészetekben való elmélyülést és a mélységeinket megmutató művészi alkotómunkát is.

Csillag-kulcsszavak: VÉGTELEN SZERELEM, EMLÉKEZÉS

 

Április 7., vasárnap: A Hold ma éri el a Vénusz és a Neptunusz kettősét, így a tegnapra írottak ma is érvényesek, sőt, ma tovább tudunk haladni a tegnap elindított folyamatokban. Ez a nap is alkalmas a múlt feltárására, a regressziós és reinkarnációs meditációk, terápiák végzésére, alkalmazására.

Csillag-kulcsszavak: A SORS ISMÉTLŐDÉSEINEK  A FELISMERÉSE

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán