Reflaxáció

A reflaxáció egy gyógyító módszer, amit Paksi Zoltán dolgozott ki 1991 tavaszán, s az erről írott könyve 1992-ben jelent meg. A betegségeknek van testi megjelenése, melyek a tünetek által tudatosodnak az emberben, ám van lelki, szellemi, és energetikai szintje is. Egyszerűbben fogalmazva a betegségeknek van látható, és láthatatlan vetülete is. A gyógymódok java része a testet kezeli például tablettákkal, gyógynövényekkel, műtéti beavatkozással, stb. A lélek, a tudat és az energetikai rendszerünk gyógyítására már kevesebb módszer áll az ember rendelkezésére. A pszichológia, a meditációk, és pl. a zeneterápia énünk “láthatatlan” részeire hatnak.

 

A reflaxáció segítségével egyszerre, egy időben tudunk hatni a test – lélek – szellem szent hármasára, így a módszerbe vetett hit jelentősége szinte elhanyagolhatóvá válik a beteg részéről. A reflaxációs kezeléshez tartozik egy speciális meditációs hanganyag is, melynek segítségével ellazul, sokszor álomba szenderül a beteg. Ebben az állapotban a szervezet regeneráló, öngyógyító mechanizmusai felerősödnek, így a hanganyag önállóan történő hallgatása is gyógyító hatású, bár a reflaxációs kezelést nem pótolja.

A “Reflaxáció” című könyv bővített kiadása hamarosan kapható lesz, erről honlapunkról értesülhet a leghamarabb. A MEDITÁCIÓS HANGANYAG INGYENESEN KÉT VÁLTOZATBAN IS LETÖLTHETŐ, hogy a feltöltődés, a pihenés, és a regenerálódás mindenki számára elérhető legyen! A két agyfélteke működését harmonizálja a hanganyag, így a természetes módon bennünk lakó zsenialitás is életre kel! Ezt, a váratlanul bevillanó sugallatok, gondolatok jelzik. Vezetés, és koncentrációt igénylő munkák közben, valamint elmegyógyászati kezelés alatt álló személyek számára a hallgatása TILOS!

 

A hanganyag Papp Ernő stúdiójában készült. www.papperno.com A szöveget, és a zenét Paksi Zoltán írta, s játszotta fel gitárokon és kavalon. Didgeridoo -n Papp Krisztián működött közre. A szövegeket Kocsis Mariann, Szabó Sipos Barnabás, és Paksi Zoltán mondták fel. Ha tetszett, kérjük ajánlja ismerőseinek is!

Gitáros

A letöltéshez jobb kattintás a linkre és Hivatkozás vagy Cél mentése más néven

Didgeridoo

A letöltéshez jobb kattintás a linkre és Hivatkozás vagy Cél mentése más néven

Mesemeditáció

A letöltéshez jobb kattintás a linkre és Hivatkozás vagy Cél mentése más néven