Könyvek

Égi utak csillagüzenetei

A Magyar Asztrozófia könyve

Szerző: Paksi Zoltán

Értesülj elsőként a könyv elérhetőségéről!

A csillagfejtés és az égibölcselet (sophia) ősi titkaiba avat be a Magyar Asztrozófia könyve. Napjaink asztrológiája az állatövi jegyeket embertípusokká egyszerűsítette, néhány bolygót kártevőnek(!) minősített, míg az égi utakat és a csillagok (astro) alkotta csillagképeket már évezredek óta figyelembe sem veszi. Az Élet és a Tudás az égre van írva! A távolinak látszó, valójában bennünk lévő csillagok rejtik a lényeget… Az asztrozófia a csillagok fényével és az égi utak figyelembe vételével készíti el a születés pillanatának képletét. Ennek vizsgálatakor kiemelt jelentőséggel bírnak a Tejút “útkereszteződései” és az úgynevezett “beavató” csillagképek. A zodiákus tizenkét jele mögé pillantva – immár tényleg az égre tekintve! – csodálatos, fényes világ tárul az asztrozófus, az asztrológus és minden nyitott szívű kutató elé is.

A fény harcosa

Szerző: Paksi Zoltán

Értesülj elsőként a könyv elérhetőségéről!

A könyvben Héraklész 12 munkája kerül bemutatásra, amelyekben a zodiákus csillagképeinek mélyebb összefüggései jelennek meg. A beavatott hős, Héraklész célja már a „karma kerekéből” történő kiemelkedés. Ezen varázslat égi titkaiba avat be a könyv.

Utazás a Nappal és a Holddal

Szerző: Paksi Zoltán

Hamarosan megvásárolható.

Csili és Beni, a két csillaggyermek égi kalandjaival ismerkedünk meg a legkisebbeknek szóló mesekönyvünkben. Egy kis csillagbölcselet gyerekeknek 🙂

Ez a küldetésed!

Szerző: Paksi Zoltán

A legendás emlékezetű „Küldetés tréning” szerkesztett anyagát tartalmazza ez a könyv lehetőséget adva az olvasónak arra, hogy a saját gondolataival és ötleteivel is kibővíthesse a leírtakat.

Fénybe forduló

Szerző: Paksi Zoltán

A 2000-es évek elején Paksi Zoltán a csillagképekről és egyéb spirituális témákról írott újságcikkei és novellái lettek egy csokorba gyűjtve ebben a könyvben.

Reflaxáció

Szerző: Paksi Zoltán

Paksi Zoltán első gyógyító módszerét mutatja be ez a kis könyv, melyben a test és a lélek, vagyis az ember látható és láthatatlan világaira egyszerre, egy időben hatunk, a fény és a szeretet információit is alkalmazva.