TEJÚTRA LÉPÉS AZ EGY IRÁNYÁBA

 

A kapcsolatainkban történő előre lépéseknek, megoldásoknak, emelkedéseknek kedvez ezen a héten az idő minősége, hiszen két kapcsolatbolygó, a Merkúr és a Vénusz is az aranylóan ragyogó Nappal együtt vándorol a Bika szarvainál.

 

Illusztrációként egy aprócska „tipikus” történetet szeretnék elmesélni. Nemrégiben, egy társaságban fültanúja lettem az alábbi beszélgetésnek.

 

Szereplők:

Péter, 40-es éveiben járó vállalkozó.

Tamás, Péter barátja.

Matild, ő Péter felesége.

 

Így szól Tamás Péterhez, a barátjához:

– Örülök, hogy ennyire bejött az új vállalkozásod Peti, elmondhatod, hogy mostanra minden vágyad teljesült.

– Hát igen, – hangzik a válasz – de egy dobszerkót még szeretnék venni, tudod régi vágyam, hogy megtanuljak dobolni.

– Na még mit nem, – horkan fel Matild – még csak az kéne, hogy a lakásban ilyen hülyeségek legyenek!

Ekkor Tamás diplomatikusan más irányba tereli a beszélgetést.

 

Miről szól ez a történet?

Az együttműködés hiányáról, agresszióról és hatalmi játszmáról.

A kapcsolatainkban a legfontosabb az, hogy képesek legyünk a társunkkal együtt működni. Együtt működni a gondolataival, a vágyaival, a céljaival.

Amikor Matild elutasítja a dobokat, valójában Pétert utasítja el és ezzel távolabb tolja magától a párját. Meg sem jelenik annak a lehetősége és késztetése Margitban, hogy ezt a kérdést úgy beszéljék, s oldják meg, hogy az mindkét fél számára megfelelő legyen.

 

Az ilyen kis „apróságok” egyre jobban mérgezik, s távolítják el egymástól a feleket. Nos, itt az ideje, hogy felismerjük önmagunkban az ilyen típusú legtöbbször ösztönös megnyilvánulásokat és változtassunk ezen illetve, ha a párunkban észlelünk ilyen nyilakat, akkor most érdemes erről beszélgetni, mert a Merkúr is a Bika emelő-megoldó csillagainál vándorolva segíti az érdemi eszme – cseréket.

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS.

Ez a legfontosabb és nem a másik mérgezése, uralása, vagy éppen valamilyen sérelem okán a büntetése. A kapcsolatainkban történő együttműködéseket, beszélgetéseket, sőt a kapcsolataink gyógyítását támogatja az is, hogy a Föld továbbra is a gyógyítás csillagképében vándorol és 14-én pénteken a kiteljesítés inspirációjával kapcsolódik a Merkúrhoz!

 

Egy szó, mint száz, az emelkedések, megoldások és együttműködések idejében vagyunk, amit még pluszban erősít az is, hogy csütörtökön a Vénusz, szombaton a Merkúr és vasárnap, a Nap napján a Nap is a kiemelkedést szimbolizáló Tejútra lép!

 

Nem azért születtünk, hogy leuraljuk a társunkat, hanem azért, hogy EGYÜTT MŰKÖDJÜNK. Hogyan is mondjuk gyönyörű nyelvünkkel azt, amikor szentesítjük a kapcsolatunkat?

 

 

A teljesség kedvéért még annyit hozzá kell tennem, hogy a Mars és a Plútó jelenlegi kapcsolata segíti a mély, lelki okok feltárását, a megújulást és regenerációt, de én például, amikor lehetetlennek tűnő céljaimat akartam megvalósítani, akkor ezeket mindig a Mars-Plútó kapcsolathoz időzítettem. Ilyenkor jobban tudunk „gyökereket ereszteni” és erősebb, stabilabb, életképesebb dolgokat létrehozni.

 

Mindenképpen érdemes tovább olvasni, mert kicsit lejjebb napi bontásban is részletezzük a csillagos égbolt jelzéseit!

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/S-Nm7E2bV84
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Június 10., hétfő: 11.28 – 11.38

Június 11., kedd: 11.25 – 11.35

Június 12., szerda: 11.22 – 11.32

Június 13., csütörtök: 11.19 – 11.29

Június 14., péntek: 11.16 – 11.26

Június 15., szombat: 11.13 – 11.23

Június 16., vasárnap: 11.10 – 11.20

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Június 10., hétfő: A hajnali álom igazi tanító üzeneteket és a biztonságunk teljesebbé tételéhez szükséges információkkal gazdagít minket. A mai nap kiemelten segíti a személyes szabadságunkat érintő összefüggések felismerését és a szabadabbá válást.

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKTISZTÍTÁS, TERMÉKENYSÉG

 

Június 11., kedd: A mai napon a Mars és a Plútó kapcsolata kiemelten kedvez a mély, belső tartalmaink tudatosításának, a jövőbe tekintésnek, jövőtervezésnek és a terveink, céljaink megvalósítása érdekében végzett érdemi cselekvéseknek is.

Csillag-kulcsszavak: EMELKEDÉS, MEGÚJÍTÓAN MÉLYREHATÓ ÁTALAKÍTÁS

 

Június 12., szerda: A mai nap is kedvez a megvalósításoknak, a célok elérése érdekében tett törekvéseknek, de eljött a koncentrált cselekvések, eszmecserék, gondolkodás és a kristálymágia ideje is.

Csillag-kulcsszavak: ALKOTÁS, KREATIVITÁS, URALÁS

 

Június 13., csütörtök: A lelki kérdésekkel való foglalkozásra, az érzelmi energiák tudatosítására is alkalmas ez a nap. Ezen a csütörtökön tekintsünk úgy a családunkra, – a jelenlegire és a gyermekkorira is – mint egy szimbólumrendszerre, amelyben az életünkre vonatkozó minden tudás bele lett rejtve.

Csillag-kulcsszavak: JÖVŐBEN(KÖVETKEZŐ ÉLET)GONDOLKODÁS

 

Június 14., péntek: A mi világunkban mindennek van fizikai, spirituális, szellemi és energetikai középpontja, ahogyan a naprendszerünknek a Nap. Egy adott kérdésben a középpont megtalálásával és megértésével kerülünk közel a válaszhoz. A mai nap a középpont felismerését és megértését segíti.

Csillag-kulcsszavak: VILÁGOS ÉRTELEM, APA-FIA

 

Június 15., szombat: A hajnali álom ismét fontos üzeneteket hordoz, mely segít mindazon dolgok felismerésében, amelyeket már érdemes elengedni, illetve a biztonságunkkal kapcsolatos jeleket is kapunk. Az eddig halogatott célok, tervek irányába ma érdemes érdemi lépéseket tenni.

Csillag-kulcsszavak: KÖTÉSEK, KÖTŐDÉSEK FELISMERÉSE

 

Június 16., vasárnap: A mai napon az énünk, tudatunk, gondolatiságunk feletti tartományokkal érdemes foglalkozni, ami az emelkedésünket segíti. Az ásványnál fejlettebb létforma a növény, a növénynél fejlettebb az állat, az állat felett az ember áll, de az ember felett is van létezés, (Angyal, Isten) ami felé irányuló törekvéseknek most kedvez az idő minősége.

Csillag-kulcsszavak: FELETTES ÉN JELEI

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán