A NYÁRI NAPFORDULÓ HETE

 

A Nyári Napforduló egészen pontosan június 20-án, 22:51-kor történik meg. Előtte, június 17-én, 18-án és 19-én érdemes a delelő Nap felé fordulva végezni a légzőgyakorlatunkat, az imánkat és meditációnkat, kinek melyik működik leginkább.

Ebben a három napban a fenti időben végzett gyakorlatok rengeteg plusz energiával látnak el minket, ugyanis ekkor már elhagyta a Nap a Bika szarvait, s az Istenek Útján, a Tejúton vándorolva tovább magasabb energiákat közvetít.

 

Amennyiben szükséges, ezen a három napon végezzünk elengedő szertartást, de már a lenyugvó Nap irányában. Ezt, az Orion nyílvesszőt elengedő kezénél lévő Nap helyzete indokolja.

A negatív érzések, gondolatok, rossz szokások elengedését és az ezt segítő szertartásokat erre a három napra érdemes időzíteni. Ezt jelentősen támogatja a Föld és a Nap kapcsolódása is a Neptunusszal, ami a régmúltban gyökerező félelmek és függőségek meghaladásában szintén kiemelten kedvez!

 

A Vénusz és a Merkúr együtt vándorlása az alkotó gondolatokat, a harmonizáló beszélgetéseket és a társainkkal való érdemi együttműködéseket, közös alkotásokat segíti. Ezen a héten szóban, és/vagy dalban, és/vagy versben, és/vagy rajzban mindenképpen fejezzük ki társaink felé a szeretetünket.

 

A Nagy Esemény természetesen a Napforduló, amit követően célszerű elvégezni a lencsemágiát. A hét kanálnyi lencse első rituális elfogyasztásának a legoptimálisabb időintervalluma június 21-én lesz, hajnali 4 óra 50 perc és déli 12 óra 45 perc között.

A szertartásunkat természetesen a Nap felé fordulva végezzük.

 

A lencsemágia egészéről a hét elején részletes információkat adunk közzé!

 

Mindenképpen érdemes tovább olvasni, mert kicsit lejjebb napi bontásban is részletezzük a csillagos égbolt jelzéseit!

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/S-Nm7E2bV84
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Június 17., hétfő: 11.08 – 11.18

Június 18., kedd: 11.05 – 11.15

Június 19., szerda: 11.02 – 11.12

Június 20., csütörtök: 10.59 – 11.09

Június 21., péntek: 10.56 – 11.06

Június 22., szombat: 10.53 – 11.03

Június 23., vasárnap: 10.50 – 11.00

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Június 17., hétfő: A termékeny gondolkodásnak, a harmonizáló beszélgetéseknek, a dolgainkra, kapcsolatainkra történő rálátásnak, de az érzelmi, lelki dimenzióink világosabbá tételének is kedveznek a mai égi kapcsolódások.

Csillag-kulcsszavak: MEDITÁCIÓ, ANGYAL

 

Június 18., kedd: A hétköznapjaink világában időnként kapuk nyílnak, melyek lehetőséget adnak arra, hogy teljesebben lássuk a dolgainkat és a magasabb világok, s tudattartalmak felé forduljunk. Ma csendben kapuk nyílnak.

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKÉRTÉS, MEGVALÓSÍTÁS

 

Június 19., szerda: A Hold és az Uránusz mai kapcsolata segíti a korlátaink felismerését. A személyes szabadság legfőbb gátját az önmagunk által önmagunk felé ösztönösen alkotott korlátok jelentik. Ma ezeket tudjuk jobban felismerni és meghaladni.

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKTISZTÍTÁS, ÚJ DIMENZIÓK

 

Június 20., csütörtök: A Nap és a Neptunusz kapcsolata a lélekértésben, a meditációban és a lelki céljaink, terveink megvalósításában jelent segítséget. A múltból hozott inspirációk és érzelmek felismerését is segíti a mai égi helyzet. A nyár ma este, 22 óra 51 perckor veszi kezdetét.

Csillag-kulcsszavak: MINDEN EGY

 

Június 21., péntek: A Vénusz társaságától távolodó Merkúr ma kerül kapcsolatba a Marssal, ami még tovább segíti a szellemi működésünket. Most érdemes olyan kérdésekkel, tartalmakkal foglalkozni, amelyek megértése eddig nehézséget okozott. A nyelvek tanulásában is érdemi előrelépéseket lehet tenni ilyen aspektusok mellett.

Csillag-kulcsszavak: AZ ÉLET KETTŐSSÉGEI, ELŐRE TEKINTÉS

 

Június 22., szombat: A hajnali Telihold az álmaink világába a régi idők ma aktuálissá váló üzeneteit, s annak megoldásait hozza a jelképek nyelvén. A Tejúton vándorló Hold kedvez a magasabb világok felé fordulásnak mind az ismeretszerzés, tanulás, mind az ima és a meditáció szintjén.

Csillag-kulcsszavak: GONDOLKODÓ TEST-LÉLEK-SZELLEM

 

Június 23., vasárnap: A reggeli és a délelőtti órák kiemelten kedveznek a lelki gyakorlatoknak, a meditációknak, valamint a magas művészetekben való elmélyülésnek. A déli időszak már a koncentrációt támogatja, míg az esti órák a szabadság kérdésköreivel való foglalkozást segíti.

Csillag-kulcsszavak: PIHENÉS, MINT A TÓ SIMA VÍZTÜKRE

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán