Minden égi helyzetben a „végtelen számú” csoda üzenete és lehetősége rejlik, de a jelenünk még ezek közül is kiemelkedik. Szóval szuper lehetőségeket rejtő időben vagyunk.

 

Az előttünk álló napok vitathatatlanul legfontosabb égi eseménye az, hogy a Föld a Tejútra lép a Skorpió szívénél! Ezzel egy időben a Nap és a Vénusz fénylő kettőse a Bika szemétől tovább haladva eléri a Bika szarvait megjelenítő csillagokat.

 

Amint fent, úgy lent, vagyis ez esetben elmondhatjuk, hogy most jött el az ideje annak, hogy a „SZÍVÉVEL (Antares) LÁSSON” (Aldebaran) az ember. Ez a látó szívű mágikus állapot fejlődést, szintemelkedést és a magasabb világokkal történő teljesebb, s tudatosabb kapcsolódást eredményez.

Gyakorlatainkban, imáinkban, meditációinkban érdemes erre törekedni!

 

A hétköznapok világára tekintve is elmondható, hogy a jelen égi helyzet kedvez annak, hogy új utakat indítsunk, a megoldatlanságainkkal érdemben foglalkozzunk, valamint magasabbról tekintsünk az életünkre, világosabban lássuk önmagunkat és a kapcsolatainkat, így az égi Vénusz segítségével még szebbé, harmonikusabbá és békésebbé válik az életünk.

 

Mindezek mellett mindenképpen szükséges megemlítenem azt is, hogy a mélységeket és a rejtett összefüggéseket feltáró gondolati működésnek kedvez a Plútó trigonális kapcsolata a Jupiterrel, aki a Pleiadok fényeitől övezve ragyog ránk.

A tudásunk, sőt, a bölcsességünk kiegészülését, de a kifejezetten alkotó, kreatív ötleteket, szellemi működéseket is segíti ez a fantasztikus kapcsolódás. Most (is) érdemes lejegyezi azon születő gondolatainkat, amelyek MEGÉRINTIK a bensőnket.

Ezekben MEGOLDÁSOKKAL ajándékoz meg minket énünk halhatatlan része.

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/pd0hBsnfsrc
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Május 28., kedd: 12.06 – 12.16

Május 29., szerda: 12.03 – 12.13

Május 30., csütörtök: 12.00 – 12.10

Május 31., péntek: 11.58 – 12.08

Június 01., szombat: 11.55 – 12.05

Június 02., vasárnap: 11.52 – 12.02

Június 03., hétfő: 11.49 – 11.59

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Május 28., kedd: A mai napon az idő misztikus bölcsességében tudunk gyarapodni, minőségi tudással, sőt, bölcsességgel gazdagodni. A mi világunkban minden kering, körbejár, tehát időről-időre még ha másként is, de minden visszatér. Szenteljünk időt arra, hogy az életünk eddigi visszatéréseiből tudatosítsunk párat, s értelmezzük azok üzeneteit.

Csillag-kulcsszavak: PROMÉTEUSZ GYŰRŰJE

 

Május 29., szerda: A múltunkban, legyen az közeli, vagy távoli, rejtőznek tisztázatlanul, megértetlenül maradt helyzetek, cselekvések, reakciók. Ezen a szerdai napon érdemes érdemben foglalkozni a „múlttisztítással” és a tegnap jeleinek a megértésével.

Csillag-kulcsszavak: ESZME-CSERE, RÁLÁTÁS

 

Május 30., csütörtök: A hajnali álom csillagporos üzeneteiben már a jövő és a termékeny-alkotó képességeink jelei mutatkoznak meg. A tegnap a múltról szólt, a mai nap a jövő tervezésének a csillagidő minőségét hozza.

Csillag-kulcsszavak: MEGVALÓSULÁS, URALÁS

 

Május 31., péntek: A Merkúr és az Uránusz találkozójával ér véget a tavasz utolsó hónapja, ami ragyogó ötleteket, sugallatokat, gondolatokat ígér. Az értelem kitágításának, a tudati korlátaink meghaladásának kedvez ez a nap, de a tisztázó beszélgetéseket is segíti.

Csillag-kulcsszavak: KONCENTRÁLT ÉRZELEM, LÉLEKJELENLÉT

 

Június 1., szombat: Az első nyári hónap varázslatos aspektusokkal indul. A Hold és a Neptunusz találkozója megpendíti a Nap-Vénusz csillaghárfáját. Igazi mágikus, alkotó, minden szempontból és értelmezésben szerelem-időhöz érkeztünk. Alkotásainkban ma ne csak tudatból működjünk, hanem „hívjuk le” a Felettes Énünk frekvenciáit is.

Csillag-kulcsszavak: ÁLMODOTT ÁLOMBAN REJTŐZŐ ÉLET

 

Június 2., vasárnap: A tegnapi napra írottak mára is érvényesek, ugyanakkor ezen a vasárnapon hatékonyabban tudunk lépéseket tenni. Az előrelépések, a továbblépések és a fénytelen dolgaink meghaladásának az ideje érkezett el.

Csillag-kulcsszavak: FELISMERÉSEK, ÖSSZEGZÉS

 

Június 3., hétfő: A Pleiadokba érkező, s a Jupiterrel találkozó Merkúr a Neptunusszal és a Szaturnusszal is kapcsolatba kerülve jelzi, hogy újra a tudásunk kiteljesítésének és a szellemi kreativitásnak az idejébe érkeztünk. Az érzelmi, lelki összefüggéseket és tapasztalatokat is teljesebben tudjuk érteni ezen a fantasztikus napon.

Csillag-kulcsszavak: MÉRETRE VÁGNI, ELENGEDÉS

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán