Barion Pixel

 

A tavasz legfontosabb híre, hogy idén májusban is lesz csillagnap, vagyis az „Asztrozófia napja!” Ennek részleteiről hamarosan írni fogok, de annyit előzetesen elárulhatok, hogy most is neves előadók garantálják a magas színvonalat.
Az előttünk álló hét lényeges üzenete, hogy kedveznek az égiek a továbblépéseknek, az elengedéseknek, a tudásunk gyarapításának, valamint a szabadságunk kiteljesítése érdekében végzett cselekvéseinknek.
Mindezt azért írom, mert a Föld már a Szűz csillagképében vándorol, az Uránusz és a Jupiter emelő inspirációjának bölcs fényében. Március 13-án Merkúr is csatlakozik az Uránusz-Jupiter kettőséhez, ami ezen a napon kiemelten támogatja a tudásunk gyarapítását, zseniális ötletekkel és gondolatokkal gazdagít, de az érdemi beszélgetéseknek is ez a legjobb napja!
A hét végén a Nap és a Neptunusz találkozója, valamint a Föld inspirációs aspektusa a Neptunusszal már a lelki, érzelmi dimenzióink világossá tételének, illetve a meditációban való elmélyülésnek és a múltból hozott dolgaink feltárásának kedveznek.
Összességében elmondható, hogy ezen hét időminősége a múltban kialakult nehézségek meghaladását és a bölcsességekben való elmélyülést segíti.
A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/ejgnB3r-VdE
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!
Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy, hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is, illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!
Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.Március 11., hétfő: 15.03 – 15.13
Március 12., kedd: 14.59 – 15.09
Március 13., szerda: 14.56 – 15.06
Március 14., csütörtök: 14.53 – 15.03
Március 15., péntek: 14.50 – 15.00
Március 16., szombat: 14.47 – 14.57
Március 17., vasárnap: 14.44 – 14.54Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést.

Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.
A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

Március 11., hétfő: A Neptunusz, a Hold és a Merkúr hajnali találkozója segít a lelkünk és az érzelmeink rejtett tartalmainak a tudatosításában, amelynek jelei az álmainkban is megjelennek ezen a hajnalon. Ha tehetjük, kezdjük a napot meditációval és légzőgyakorlattal.
Csillag-kulcsszavak: MÚLTÉRTÉS, TOVÁBBLÉPÉS

Március 12., kedd: A Hold és a Mars mai kapcsolata kedvez a lelki tartalmaink mellett a családi dolgaink teljesebb megértésének, emelésének és mindenféle tisztázásnak, tisztításnak is. A régről hozott gátlóvá vált kötéseink elengedésének is kedvez ma az idő.
Csillag-kulcsszavak: LÉLEKSZABADSÁG, LELKI TERMÉKENYSÉG

Március 13., szerda: A Vénusz és a Jupiter ezen a napon jelzi, hogy a kapcsolataink harmonizálásának és a bennük rejtőző sorstanítások megértésére irányuló elmélyüléseknek, beszélgetéseknek jött el az ideje. A művészetekben történő fejlődésnek és a művészi alkotásoknak is kedvez e két planéta kapcsolata.
Csillag-kulcsszavak: BÖLCSESSÉG ÉS EGYENSÚLY

Március 14., csütörtök: A korlátaink felismerésének és meghaladásának kiválóan kedvez ez a nap, de az új dolgok és tanítások felé való nyitásnak is eljött az ideje. Figyeljünk a bevillanó ötletekre, sugallatokra, ma mindenképpen írjuk le őket!
Csillag-kulcsszavak: TUDÁSGYARAPÍTÁS, MÉRLEGELÉS

Március 15., péntek: A mai napon a spiritualitás területein való fejlődést segíti a Nap, a Hold és a Neptunusz mágikus kapcsolódása, de a terveink megvalósítására irányuló cselekedeteknek is kedvez ez a nap.
Csillag-kulcsszavak: TERMÉKENY GONDOLATOK

Március 16., szombat: A mai napon az egyre látványosabban növekvő Hold a Bika csillagkép szarvai között halad tovább Föld körüli útján, ami minden területen kedvez a megoldásoknak, az emeléseknek és a magasabb világokkal való kapcsolat megvalósításának is.
Csillag-kulcsszavak: A FELETTES ÉN JELEI

Március 17., vasárnap: A Nap és a Neptunusz déli órákban történő találkozója a belső, mélyben rejtőző törekvéseink, inspirációink felismerésének és a misztikus praxisnak is kedvez, míg a Merkúr kapcsolata a Plútóval segíti a tanulást, a rejtettebb összefüggések megértését és az elmélyülést igénylő eszmecseréket is.
Csillag-kulcsszavak: EMLÉKEZÉS, KARMAÉRTÉS

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!
CsillagfényáldássalPaksi Zoltán