Barion Pixel

A tavasz első teljes hetének égi jelei elsősorban a tudásunk gyarapításának és az idejétmúlt dolgaink elengedéseknek kedveznek. Ha a Nap fényéből nézünk csodálatos otthonunkra a Földre, akkor azt láthatjuk, hogy a Szűz csillagzatának „múltat elhagyó, avagy múltból kilépő” lábánál jár még ezen a héten. Érdemes feltennünk önmagunknak azokat a kérdéseket, hogy melyek azok a dolgok, szokások, cselekvések a napi rutinban, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket, a haladásunkat.

Melyek azok az érzések, érzelmek, amelyek súlyként, teherként nehezednek a lelkünkre? És persze melyek azok a gondolatok, vélekedések, ítéletek, amelyekkel korlátozom önmagam, vagy eddig tán észrevétlenül, de megnehezítettem a saját külső-belső munkáimat?

 

Ezeken a kérdéseken érdemes elgondolkodni, de célszerű őket meditációs állapotban is a figyelmünk homlokterébe emelni, mert így teljesebben tudjuk az ösztönös sorműködtetésünket megérteni. A meditatív állapot eléréséhez, amennyiben ebben még nem rendelkezünk gyakorlattal, javaslom a „Refalaxációs meditáció” hanganyagomat, amely elérhető A YouTube csatornánkon is.

 

Az emberi élet egyik legfontosabb lehetősége az elengedés, mert a szükségtelenül magunkkal hurcolt gondolatok, sérelmek, rossz szokások jelentősen megnehezítik az utunkat, ráadásul az életben tartásukhoz rengeteg belső energia szükséges. Az előttünk álló héten pedig ideje van az elengedéseknek.

 

Az elengedéssel, a terheink letételével energiák szabadulnak fel, amelyekkel tisztábban, világosabban látunk és értünk, tehát a tudásunk gyarapodik. Ezt és ennek lehetőségét jelzi az Örök Élet Italát tartalmazó Serleg csillagkép, amely mellett pont mi, vagyis a Földünk vándorol ezekben a varázslatos napokban. Ennek okán írom azt, hogy ezen a héten célszerű elővenni azokat a tanokat, ősi bölcsességeket, szent könyveket, amelyek a lélek halhatatlanságáról szólnak, mert most új, s magasabb tudati dimenzióba emelnek ezen tanítások.

 

Szintén az előttünk álló héten a Vénusz és a Mars is kapcsolódik a Jupiter-Uránusz kettőséhez, ami azt jelzi, hogy egyfelől a tudás gyarapításához plusz energiákat, késztetéseket kapunk, másfelől pedig mind a régi, mind az új ismereteinket kreatív, alkotó módon tudjuk működtetni.

A tisztításoknak, a rövidebb böjtöknek, s méregtelenítéseknek is kedvez a Vízöntő csillagainál vándorló Mars, (vértisztító teák!) de a nagyobb mozgástér elérésében is segítséget nyújt ez az égi helyzet. Mondhatjuk úgy is, hogy az idő minősége a személyes szabadságunk teljesebbé tételéről is szól.

 

A Vénusz ezekben a napokban a Vízöntő csillagaiból lép át a Halak csillagképébe, s ezzel jelzi, hogy a kapcsolatainkban rejlő megoldatlanságok, félreértések harmonikus tisztítása is időszerűvé válhat, valamint a társainkkal való karmikus, múltból hozott dolgainkban történő elmélyüléseknek és a reinkarnációs terápiáknak is kedvez ez az égi helyzet.

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/ejgnB3r-VdE
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Március 25., hétfő: 14.19 – 14.29

Március 26., kedd: 14.16 – 14.26

Március 27., szerda: 14.13 – 14.23

Március 28., csütörtök: 14.10 – 14.20

Március 29., péntek: 14.07 – 14.17

Március 30., szombat: 14.04 – 14.14

Március 31., vasárnap: 15.00 – 15.10

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Március 25., hétfő: A mai Telihold remek lehetőséget ad mind az érzelmi világunk, mind a családi történeteink világosabb megértésére. A nagy energiákat igénylő cselekvéseket délelőttre érdemes időzíteni, ahogyan mindazon dolgainkat is, amelyekben maximalisták vagyunk önmagunkkal szemben.

Csillag-kulcsszavak: ÖSSZEGZÉS ÉS ELINDULÁS

 

Március 26., kedd: A természetben válaszok rejtőznek az egyéni kérdésinkre vonatkozóan is. Ha tehetjük, a mai napon szenteljünk nagyobb figyelmet, minőségi időt a fák, a virágok, a felhők, a szelek, a tavak és folyók, a Nap, a Hold és a csillagok meditatív szemlélésére. Ez a nap kiemelten alkalmas a lecsendesedésre, az elme kiürítésére.

Csillag-kulcsszavak: SZEMLÉLŐDŐ MOZDULATLANSÁG

 

Március 27., szerda: A lélekben lakozó inspirációk és energiák ezen a szerdai napon felerősödnek, ami segíti a fejlesztő, emelő célzatú cselekvéseinket és a terveink megvalósítását is. Az angyali, illetve a magasabb világokkal való kapcsolat felvételének kedvez a jelenlegi csillagidő.

Csillag-kulcsszavak: ELŐRETEKINTÉS, HÁRMASSÁG

 

Március 28., csütörtök: A Vénusz kapcsolata a Jupiter-Uránusszal ma jelzi, hogy kedvez az idő elsősorban a kapcsolatainkból való tanulásnak, szükség esetén azok megújításának, megtisztításának és a jelen helyzet „múltmagvának” a felismerésében és megértésében. A művészetekben való alkotó elmélyülésnek is kedvez ez az égi helyzet.

Csillag-kulcsszavak: A BÖLCSESSÉG JELEI A SZÉPSÉGBEN

 

Március 29., péntek: A mai napon érdemes elkezdeni a tisztítókúrákat. A tisztítást és méregtelenítést nem csupán a test, hanem az érzelmek és a gondolatok világára is érdemes kiterjeszteni. A mai napon elfogyasztott tisztító gyógynövénytea segíti a meditációnkban a felettes énünkkel való kapcsolat felvételét, vagy felerősítését.

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKEMELÉS, PIRAMIS

 

Március 30., szombat: A mai délutánon a Nap és a Hold emelő kapcsolata kedvez mindenféle dolog megoldásában, valamint a női és férfi típusú belső energiáink együtt működtetésének is. A szeretet mindig fontos, de ezen a szombaton a Hold találkozója az Isteni Szeretet csillagával jelzi, hogy érdemes ezt a napi rutintól eltérő módon hangsúlyossá tenni.

Csillag-kulcsszavak: IMAERŐ, BELSŐ TEMPLOM

 

Március 31., vasárnap: Az ember felismeri és tudatosítja azt, hogy vágyak, inspirációk, gondolatok, érzések kavalkádja irányítja a cselekvéseit és az egész életét. A mágus egyik fő kérdése önmagával szemben az, hogy az energiáim mennyire irányítanak engem, illetve én mennyire vagyok képes őket irányítani. A mai napon ebben a témában tudunk mélyebb felismeréseket tenni és előre lépni.

Csillag-kulcsszavak: GYÓGYULÁS, GYÓGYÍTÁS, ÁLOM

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán