Számtalan alkalommal elmondtam, s leírtam már az elmúlt harminc évben, – és a jövőben is ez előfordul majd – hogy a bolygókkal és a csillagokkal együtt működő ember útja felfelé vezet. Az idő minőségét jelző adott égi konstellációk megmutatják, hogy mely cselekvéseknek kedvez a földi idő. Most, a Nap és a Jupiter kapcsolata, valamint a Halak csillagaihoz érkező Föld okán mondhatom, hogy ez a hét kreativitás működtetésének, a szellemi és az anyagi bőség érdekében végzett cselekvéseknek és a tanulásnak kedvez.

 

Hosszan tartó bőség nincs kreativitás nélkül, ám a szellemi, tudati bőség is intenzívebbé teszi az alkotó képességeink működését.

A tudás emeli a kreativitást.

A kreativitás növeli a bőséget.

A bőség új tudáskapukat nyit meg.

Újra elmondhatom tehát azt, hogy mindenki, de főleg az ég jeleit fürkésző emberek számára csodálatos lehetőségeket tartogatnak az előttünk álló napok.

 

A Nap az Oroszlán csillagkép „nemző részénél” vándorolva jelzi, hogy ez a hét a kreativitás, a nemzés és a teremtő gondolatok idejét hozza el. Ezt még jobban felerősíti az is, hogy Napunk a magas tudás princípiumával, a Jupiterrel alkot kapcsolatot.

És hol vándorol a Nappal cimboráló Jupiter?

Az emelés csillagainál, a Bika Tejútra emelő-vezető szarvainál!

A tanulás, a tudás felé fordulás most emeléseket, megoldásokat eredményez, ami kiteljesíti a kreativitásunkat. (Nap az Oroszlánban)

 

Ha bármiben úgy érezzük, hogy azt nem tudjuk, nem értjük, ha megakadtunk, elakadtunk, s nem tudunk tovább lépni, akkor most érdemes ezek ellen érdemben tenni, mert ez az aspektus segít a megoldásokban, az emelkedésben, a teljesebb gondolkodásban, a jövő tervezésében, de a magasabb világokhoz való kapcsolódásban is.

 

Nézzük meg szeretett planétánk, a Föld helyzetét is!

 

A Szaturnusztól lassan távolodó Földön utazva szeptember 11-én lépünk ki a Vízöntő csillagképéből és 12-én már a Halak csillagainál folytatjuk égi utunkat. Két dolgot szükséges itt kiemelnem:

Az egyik a múlt, a „múltból hozott tartalmak” feltárásának a fontossága, elsősorban a hozott kincseink, vagyis a képességeink, tehetségeink tudatosítása, fókuszba helyezése.

Itt újból meg kell említenem a kreativitás fontosságát, hiszen az jelentős mértékben múltból hozott!

A hozott tehetségeink, még ha nem is feltétlenül azokból élünk, a fejlődésünket, az életünk minőségének az emelését szolgálják és ezen múlt-kincsek bizony gyakorta kerülnek, kerülhetnek háttérbe.

A háttérbe szorult képességeinket, tehetségeinket érdemes most újra elővenni és hagyni, hogy csillagként felragyoghassanak.

 

A másik kiemelt üzenet pedig a bőség. A hal bőségszimbólum is. Az, hogy a Föld a Halak csillagképéhez érkezett, egyértelműen jelzi azt, hogy a bőség érdekében történő cselekvéseknek jött el az ideje.

Itt érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen típusú az a bőség amelyik áldással jár és melyik az a bőség, ami pedig áldatlan állapotokhoz vezet. Rengeteg példa van arra, hogy a nyereményként érkező sok pénz életeket tesz tönkre, vagy a hatalom, a siker bősége által eltorzul a jellem.

Szóval valóban érdemes mélyen belegondolni abba, hogy mi az a bőség, ami tényleg áldást hoz és annak elérése érdekében valóban tegyünk erőfeszítéseket, mert a bőség emelésének a lehetősége jött el. Érdemes tudnunk, hogy egy olyan bőség van, ami mindig áldást hoz és ez a tudás. A tudó ember könnyen eléri a kívánt bőséget, míg a tudatlanul birtokolt gazdagság rövid ideig tart…

 

ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM INDUL PAKSI ZOLTÁN VEZETÉSÉVEL BUDAPESTEN, 2024. SZEPTEMBER 29-ÉN!

Az órák havonta egy alkalommal, vasárnapi napokon, 10.30 – 18.15-ig kerülnek megtartásra a Harmónia Palotában. (VIII. Budapest, Múzeum u. 9.)

 

Bővebb információkért, avagy tényleg a legjobb döntés megvalósulása érdekében, ami a jelentkezés, látogasson el a www.asztrozofiatanfolyam.hu oldalra!

 

Mindenképpen érdemes tovább olvasni, mert kicsit lejjebb napi bontásban is részletezzük a csillagos égbolt jelzéseit!

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/-rT9uzcliAY
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban NYUGAT felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik az elmélyülést, a belső, rejtett világaink feltárását és tudatosítását, valamint a szükségtelenné vált testi-lelki-szellemi dolgaink, szokásaink elengedését.

 

Szeptember 09., hétfő: 14.27 – 14.37

Szeptember 10., kedd: 14.24 – 14.34

Szeptember 11., szerda: 14.20 – 14.30

Szeptember 12., csütörtök: 14.17 – 14.27

Szeptember 13., péntek: 14.13 – 14.23

Szeptember 14., szombat: 14.10 – 14.20

Szeptember 15., vasárnap: 14.06 – 14.16

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Szeptember 9., hétfő: A Regulus csillaggal találkozó Merkúr jelzi, hogy az idő minősége ma kedvez az értelmünk kiszélesítésének, világosabban látjuk, s értjük a minket foglalkoztató dolgokat és ami talán a legfontosabb, ideje van a szeretet kifejezésének.

Csillag-kulcsszavak: APA-GYERMEK, ÖSZTÖNÖK MEGÉRTÉSE

 

Szeptember 10., kedd: A mai napon is az egyik főszereplő a Merkúr, aki most a Jupiterrel együtt segíti a spiritualitásban való fejlődést például a meditáció praxisában, de kiváló ez a nap a tudásunk elmélyítésére, az érdemi beszélgetésekre és a tervezésre, jövőépítésre is.

Csillag-kulcsszavak: EMELÉS, IGAZSÁG, ALKOTÓ ÉRTELEM

 

Szeptember 11., szerda: A Jupiterrel kapcsolódó és a Skorpió-Kígyótartó csillagainál vándorló Hold ezen a szerdán a sorsunk-énünk mélyebb összefüggéseinek a feltárását és a gyógyítást és/vagy gyógyulást segíti.

Csillag-kulcsszavak: BELSŐ FIGYELEM, LÉTREHOZÁS

 

Szeptember 12., csütörtök: A mai nap igen sok lehetőséget ígér a fejlődésre, az emelkedésre és a megoldásokra, mert a Merkúr és a Mars kapcsolata a megoldó értelem működtetését és a felsőbb világokhoz való kapcsolódást segíti, míg a Nap és a Jupiter fényszöge a megvalósító törekvéseinket, az alkotó működéseinket és a tanulást támogatja.

Csillag-kulcsszavak: ALKOTÓ FÉNY, KIÁRADÁS

 

Szeptember 13., péntek: A mai „mágikus péntek” a Vénusz fő szerepét hozza, ami most a lelki, érzelmi, családi harmonizáló törekvéseknek és a továbblépéseknek, előre haladásoknak kedvez. A női energiák felerősödésének a napja, minden értelemben segíti a fogantatást.

Csillag-kulcsszavak: AZ ANYASÁG MÁGIÁJA

 

Szeptember 14., szombat: A hajnali álom üzenetjelképei rejtett összefüggésekre összefüggésekre világítanak ré, érdemes leírni őket és meditációnk tárgyává tenni. A mai délelőtt ugyanakkor a mélyrehatóan tisztító célzatú átalakításoknak kedvez.

Csillag-kulcsszavak: EMLÉKEZÉS, MÚLTLÁTÁS

 

Szeptember 15., vasárnap: A Vénusz és a Jupiter mai aspektusa segíti a kapcsolataink kiteljesítését, harmonizálását, de azt is, hogy a benne rejtőző tanításokat megértsük. Igazi emelő, alkotó, s továbblépéseket támogató nap ez a mai vasárnap.

Csillag-kulcsszavak: A MŰVÉSZETEK BÖLCSESSÉGE

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán