A NYÁRI IDŐSZAKRA VALÓ TELJESEBB RÁLÁTÁS ÉRDEKÉBEN MOST HÁROM HÉT ÉGI ESEMÉNYEIT TEKINTJÜK ÁT!

 

Elöljáróban elmondható, hogy a nagy jelentőségű átalakítások megtételének, illetve azok érdemi előkészítésének kedveznek az előttünk álló napok. Ha nem időszerű a jelenünkben a nagy átalakítás, akkor ugyanezen csillagminőség az önismeretünk teljesebbé tételének kedvez.

Mindezeket az indokolja, hogy július 19 – 27-ig a Föld a Plútóval találkozik, miközben 22-én Földünkkel belépünk a Bak csillagképébe. Nos, a Föld – Plútó találkozó napjai rendkívül sokat segítenek – ahogyan fentebb írtam – az önismeretünk kiszélesítésében, elmélyítésében és a szükségessé vált mélyrehatóan tisztító célzatú átalakításokban is.

 

Emlékszem, még a 90’-es évek végén, amikor a Föld más bolygókkal alkotott fényszögkapcsolatait és találkozóit vizsgáltam, a legmélyebb összefüggések felismerésében a Föld-Plútó találkozó segített. Akkoriban hosszantartó és mély párkapcsolati válságban voltam és a Plútó segített annak a felismerésében, hogy mi mindent kell megtisztítanom ahhoz, hogy mindketten valóban meg- és felszabadulhassunk, majd méltóvá válhassak végre egy igazi kapcsolatra.

 

Akkoriban a Plútó a gyógyító üzeneteket rejtő Kígyótartóban tartózkodott és nekem a valódi öngyógyításban segített, mikor a Föld is arra járt és sikeresen kigyógyítottam magam a mérgező kapcsolatból.

Most a Bak csillagkép múltba tekintő fejénél találkozik a Föld a Plútóval, ami A MÚLTBÓL HOZOTT MEGOLDANIVALÓKRA, DE AZ ÖRÖK ÉRVÉNYŰ BÖLCSESSÉGRE VALÓ EMLÉKEZÉSRE ÉS ANNAK ALKALMAZÁSÁNAK A FONTOSSÁGÁRA HELYEZI A HANGSÚLYT.

 

Számunkra az „ősi idők” elsősorban a gyermekkort jelentik. Gyermekként még tudjuk és érezzük a vágyaink, a természetes jövőképünk, az inspirációink és az érdeklődési körünk mélységeiben rejlő múltból hozott személyes őstudást, amit később az iskolák és a felnőttek világa igen sikeresen tud elhomályosítani, sokszor sajnos teljesen elfeledtetni is.

 

Érdemes most időt szentelni, emlékezni az eredendő késztetéseinkre, amit a Bak „emlékező fejénél” találkozó Föld – Plútó jelez, valamint arra, hogy az ezektől való több-kevesebb eltávolodás vajon boldogságot, elégedettséget, vagy ürességet, esetleg hiányt hozott-e a jelenünkbe.

Én azt vettem észre az elmúlt évtizedek csillagtanulmányai alapján, hogy a boldogság egyik titka az „ősi idők” tudásának a megőrzése és alkalmazása. Most ne máshol, mások gondolataiban, írásaiban, intelmeiben, hanem önnön ősfényünkben érdemes keresni a tudást.

 

És még valami.

Ebben az értelemben a tudás nem feltétlenül egy adat, egy válasz valamely kérdésünkre, hanem a tudás erő és inspiráció, mely sokszor bennünk megszülető kérdés formájában inspirál arra, hogy rátalálhassunk. Tekintsünk úgy a kérdéseinkre, mint a személyes tudásunk forrására!

 

Erről szólnak a meséink is, amikor az Óperenciás tengeren, de még az Üveghegyen is túlra kell mennie a mesehősnek ahhoz, hogy rátaláljon a Teljesség fényére.

 

Ilyen csodalehetőségek csillagideje jön el.

 

Ezt a varázsidőt követően augusztus 3-tól 23-ig már a Vízöntő „múltba kiömlő vize alatt” folytatjuk Földünkkel az égi utunkat, ami már abban segít, hogy a szükségtelen és a mérgező érzéseket, gondolatokat letakarítsuk magunkról, illetve, ha mi követtünk el tisztátalanságokat, akkor azoktól megtisztítsuk, megszabadítsuk a testünk-lelkünk-szellemünk templomát.

 

Amennyiben a csillagtudás segítségével az önismeret és a sorsismeret elmélyítésére törekszünk, akkor a legjobb döntés az asztrozófia tanfolyamunkra való jelentkezés!

 

ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM INDUL PAKSI ZOLTÁN VEZETÉSÉVEL BUDAPESTEN, 2024. SZEPTEMBER 29-ÉN!

Az órák havonta egy alkalommal, vasárnapi napokon, 10.30 – 18.15-ig kerülnek megtartásra a Harmónia Palotában. (VIII. Budapest, Múzeum u. 9.)

 

Bővebb információkért, avagy tényleg a legjobb döntés megvalósulása érdekében, ami a jelentkezés, látogasson el a www.asztrozofiatanfolyam.hu oldalra!

 

Mindenképpen érdemes tovább olvasni, mert kicsit lejjebb napi bontásban is részletezzük a csillagos égbolt jelzéseit!

 

(Az itt megjelenő írások már elérhetőek megújult honlapunkon, a www.asztrozofia.hu oldalon is!)

A teljesebb „idő-értés” érdekében érdemes megnézni a legújabb havi csillagidőjárásjelentésünket:
https://youtu.be/UP7Lt3PtRTs
valamint a 2024-es év egészének a csillagjeleit bemutató – az év dalával kiegészített! – előadásunkat is.
https://youtu.be/GePOweXQYXQ

 

Ima és meditáció leghatékonyabb időintervallumai a BÉKÉÉRT!

Aki teheti ezekben az időpontokban DÉL felé fordulva imádkozzunk lélekben együtt a BÉKÉÉRT és a SZERETETÉRT úgy,

hogy a béke és a harmónia erőit erősítjük, emeljük kint és önmagunkban is,

illetve égi együttműködést kérünk mindezek megvalósulásáért!

Ezen időpontok kiemelten segítik a tudatosság a gyógyító energiák és a harmónia szintjének az emelését, a megoldásokat, valamint az új dolgok, célok elérését.

 

Július 15., hétfő: 9.43 – 9.53

Július 16., kedd: 9.40 – 9.50

Július 17., szerda: 9.37 – 9.47

Július 18., csütörtök: 9.34 – 9.44

Július 19., péntek: 9.31 – 9.41

Július 20., szombat: 9.27 – 9.37

Július 21., vasárnap: 9.24 – 9.34

 

Július 22., hétfő: 9.21 – 9.31

Július 23., kedd: 9.18 – 9.28

Július 24., szerda: 9.15 – 9.25

Július 25., csütörtök: 9.12 – 9.22

Július 26., péntek: 9.09 – 9.19

Július 27., szombat: 9.06 – 9.16

Július 28., vasárnap: 9.03 – 9.13

 

Július 29., hétfő: 8.59 – 9.09

Július 30., kedd: 8.56 – 9.06

Július 31., szerda: 8.53 – 9.03

Augusztus 1., csütörtök: 8.50 – 9.00

Augusztus 2., péntek: 8.47 – 8.57

Augusztus 3., szombat: 8.44 – 8.54

Augusztus 4., vasárnap: 8.40 – 8.50

 

Augusztus 5., hétfő: 8.37 – 8.47

Augusztus 6., kedd: 8.34 – 8.44

 

Ima előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit szeretnénk elmondani, átadni az égieknek, (Istennek) illetve mihez kérünk segítséget, útmutatást, együttműködést. Az ima/elmélyülés első felében elmondjuk, halkan, de érthetően a mondanivalónkat. Fontos a kimondott szó, fontos, hogy a hangunkkal az énünk rezegtesse meg a „felküldött” információt, mert így az imánknak nagyobb az ereje, a hatása, mintha csak belül, magunkban mondanánk.

 

Az ima/elmélyülés második felében pedig elcsendesedünk, kicsit kiürítjük a tudatunkat. Ezzel megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy megérkezhessen a válasz. Az ima igazi titka, igazi lényege nem is az, hogy mi elmondjuk, hanem az, hogy képessé válunk a hallásra…

 

Az imádkozás/elmélyülés idejét lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdjük el. Fontos, hogy a befejezés előtt lecsendesedve figyeljünk befelé, ezzel megadva a lehetőséget az „égiek” válaszának befogadására.

A hónap egészének az üzeneteit is vegyük figyelembe a teljesebb felismerések, a tudás érdekében!

 

Természetesen továbbra is a legfontosabb a személyes tudás felismerése, ezért a napi csillagkódokat most is NAGYBETŰVEL emeltem ki. Ne feledjük, a személyes tudás visz igazán előre, s ez néhány hétköznapi eseménybe van elrejtve, amelyeket érdemes leírni a titkos naplónkba és összevetni az itt közreadott csillagkulcsokkal.

 

Napi üzenetek a Földről nézve, csillag-kulcsokkal:

 

Július 15., hétfő: A Mars és az Uránusz ma pontossá váló találkozója segíti a magasabb szintű gondolkodás felé törekvést, az önkorlátozások meghaladását és a termékeny energiáink tudatosabb működtetését.

Csillag-kulcsszavak: ERŐ ÉS SZABADSÁG

 

Július 16., kedd: A mai nap az emeléseknek, az emelkedést célzó törekvéseknek és az örök érvényű, halhatatlan dolgok belső felismerésének is kedvez. A „férfi és a női típusú” energiák most hatékonyabban működnek együtt a megoldások érdekében.

Csillag-kulcsszavak: A MEGVALÓSÍTÁSON ÁT A KITELJESEDÉSIG

 

Július 17., szerda: A harmónia, az egyensúly és a béke megvalósulása érdekében időnként fel kell ismernünk azokat a külső-belső dolgokat, amelyek megléte akadályozza a fentiek megvalósulását. A mai nap időminősége elsősorban az elengedéseknek kedvez.

Csillag-kulcsszavak: TERMÉKENY GONDOLKODÁS

 

Július 18., csütörtök: A lélek mélyén lakozó bölcsesség felé történő (például meditációs) fordulásnak kedvez a Neptunusz és a Jupiter ma pontossá váló kapcsolata. Ezzel egyidőben A Nap és a Vénusz az Uránusz-Mars kettősével kapcsolódva segíti a kapcsolataink teljesebb megértést, de azon belső indulatok felismerését is, amelyek még át tudják venni a hatalmat felettünk.

Csillag-kulcsszavak: GYÓGYÍTÁS, GYÓGYULÁS

 

Július 19., péntek: A Merkúr és a Jupiter mai aspektusa segíti az önvizsgálatot, a „tegnap világosabb megértését” és az emelő célzatú valóban érdemi beszélgetéseket, de inkább úgy mondom, eszme-cseréket.

Csillag-kulcsszavak: TERVEZÉS, GYERMEK

 

Július 20., szombat: Az Uránusztól lassan távolodó Mars a Pleiadok csillagainál járva kapcsolódik a Neptunuszhoz. Ez a csodaszép aspektus felerősíti a kreativitásunkat, a termékenységünket, a szerelem mágiáját és a múltból hozott képességeinket is.

Csillag-kulcsszavak: SZABADDÁ TEREMTŐ SZERELEM

 

Július 21., vasárnap: A mai Telihold kifejezetten azokat a törekvéseket segíti, amelyekkel a legmélyebb összefüggéseket akarjuk megérteni, így önnön érzelmi világunk mélységeivel való foglalkozásnak is kedvez. A Vénusz és a Jupiter kapcsolata pedig újra a kapcsolatainkban rejlő tanítások megértésének és a művészetekben való előrehaladásnak is jelzi az idejét.

Csillag-kulcsszavak: HÁRMASSÁGOK, MEGÚJULÁS

 


 

Július 22., hétfő: Egészen különleges nap a mai, mert a Naprendszer mindegyik planétája aktiválódik. Ez a helyzet segíti azokat a törekvéseket, amelyekkel önmagunk valódi középpontjához kívánunk kapcsolódni. Sorsunk jelei most megmutatják, hogy mely dolog, dolgok felé érdemes megnyílni.

Csillag-kulcsszavak: EMLÉKEZÉS, ÜZENET

 

Július 23., kedd: A tegnapi középpont élmény rávilágít arra, hogy hol, s miben szükséges a mélyreható megtisztító átalakulás. Ennek elindítására kiválóan alkalmas ez a nap.

Csillag-kulcsszavak: KÖZÉP ÉS A TÚLOLDAL

 

Július 24., szerda: A mai nap elsősorban a tisztító, tisztázó tevékenységeknek kedvez, így például egy rövid, mindössze egynapos böjtnek is most van itt az ideje. A délutáni és az esti órák a koncentrációnak és a jövő tervezésének hozzák el az idejét.

Csillag-kulcsszavak: BÖLCSESSÉGŐRZÉS

 

Július 25., csütörtök: A Neptunusszal találkozó Hold most is segíti az elmélyülést, a lelkünkben lakozó művészet működtetését, a meditációt és az elvonulásokat. Ma kiemelten figyeljünk arra, ami megláttatja magát!

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKÉRTÉS, ELMENNI

 

Július 26., péntek: A Nap és a Mars kapcsolata a világos és termékeny gondolkodást segíti. Ami eddig érthetetlen volt valamiért számunkra, azzal érdemben most foglalkozzunk. A Regulushoz érkező Merkúr pedig azt üzeni, hogy egyértelműen fejezzük ki a szeretetünket szeretteink felé.

Csillag-kulcsszavak: ÉG ÉS FÖLD KAPCSOLATA

 

Július 27., szombat: A mai nap kedvez a számvetéseknek. Ha tehetjük, ezen a napon gondoljuk végig azt, hogy ebben az esztendőben eddig mi minden történt velünk. Az ebből születő felismerésekben az emelkedéshez szükséges tanítások válnak világossá.

Csillag-kulcsszavak: ÁTLÉPÉS, ANGYAL

 

Július 28., vasárnap: A hajnali álom a jövő és a magasabb világok jeleit mutatja meg. Amennyiben szükséges, ezen a napon érdemes áldást hozó áldozatot hozni a holnapért 13.30 és 14.30 közötti időintervallumban nyugat (!) felé fordulva.

Csillag-kulcsszavak: BEFOGADÁS, FELKÉSZÜLÉS A SZÜLÉSRE

 


 

Július 29., hétfő és 30. kedd: A Nap ezen a két csodálatos napon a Jászol csillaghalmazánál ragyog, ami azt jelzi, hogy az eddiginél is magasabb minőséget képviselő gondolatok, érzések és indíttatások SZÜLETNEK bennünk. Ugyanakkor az életünket meghatározó hármasságokkal (pl. múlt-jelen-jövő, test-lélek-szellem, stb.) mind gondolati, mind meditációs módon is most érdemes kiemelten foglalkozni.

Csillag-kulcsszavak: LÉLEKBŐL ALKOTÁS, LÉLEKÉRTÉS

 

Július 31., szerda: A hónap utolsó napján a Nap és az Uránusz mágikus kapcsolata kedvez az új szellemi tartalmak felé fordulásnak, a világos, korlátokon túl irányuló gondolkodásnak és a személyes szabadságunk kérdéskörével való foglalkozásnak is.

Csillag-kulcsszavak: SZABADSÁG – SZERELEM

 

Augusztus 1., csütörtök: A mai nap elsősorban az érzelmi életünk mélyebb megértésének kedvez. Most érdemes elgondolkodni azon, hogy valójában mit jelentenek, mit szimbolizálnak azok a dolgok, amelyek a legvonzóbbak és mit, amelyek a legtaszítóbbak számunkra.

Csillag-kulcsszavak: ÉN-ÉLETPROGRAM ÉRTÉS

 

Augusztus 2., péntek: A tegnapi nap felismeréseivel tudunk most továbblépni a harmónia teljesebbé tételének az útján. Gondoljuk át azt, hogy az, amit tudásként értékelünk, miként növeli a harmónia szintjét. A kapcsolataink teljesebb megértésének (mindegyik társunk a mesterünk) kedvez a Vénusz kapcsolata a Jupiterrel és az Uránusszal.

Csillag-kulcsszavak: RÁLÁTÁS, MŰVÉSZI KREATIVITÁS

 

Augusztus 3., szombat: A mai nap időminősége újra az elvonulásnak, a belső figyelemnek és a lelki gyakorlatoknak kedvez. A MÚLT feltárásának és meghatározó eseményeinek a mélyebb megértésének, valamint a regressziós, reinkarnációs technikák alkalmazásának is kedvez az idő.

Csillag-kulcsszavak: KITELJESEDÉS, EMELÉS, SZINTÉZIS

 

Augusztus 4., vasárnap: A mai Újhold is segíti új dolgok, tervek elindítását, az értelem és érzelem együttműködtetését, de ami talán a legfontosabb, most jobban tudjuk felismerni mindazon külső-belső dolgainkat, amelyek elengedésének eljött az ideje.

Ugyanakkor augusztus 4-5-6-án találkozik a Vénusz a Regulus csillaggal, ami szuper jó lehetőség a harmonizálásra. A szeretettel, szeretetből működést segíti mind önmagunk, mind mások irányában és jelentősen megnövekszik ilyenkor a kreativitásunk is ebben a vénuszi három napban.

Csillag-kulcsszavak: KARMATISZTÍTÁS, ÖNFELSZABADÍTÁS

 

 

Augusztus 5., hétfő és 6., kedd: Az Oroszlán csillagzatán átvonuló Hold jelzi, hogy e két napban kedvez a csillagidő a lelki, családi és anyával, anyasággal kapcsolatos dolgaink világosabb látásának értésének. Önmagunk teljesebb uralását és a kreativitásunkban való előrelépést is segíti ez a helyzet.

Csillag-kulcsszavak: MÚLTÉRTÉS, A FELEDÉS ELENGEDÉSE

 

Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Áldás és Fény VAN Velünk az Úton!

CsillagfényáldássalPaksi Zoltán